Vijesti

Ubisoft će novi Assassin’s Creed otkriti krajem ljeta

“Pridružite nam se danas povodom obilježavanja 15. godišnjice Assassin’s Creeda”, pozvao nas je Ubisoft, obećao da će na kratko popričati i o budućnosti serijala, a točno to smo i dobili – jako malo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok je glavnina 6-minutnog streama posvećena Valhalli i novom rogue-like modu, budućim naslovima je pripalo je tek nekoliko sekunda. To je bilo dovoljno tek za pozivnicu na jednu novu prezentaciju, kada će biti spremni otkriti više.

“Pirdružite nam se u 9. mjesecu kada ćemo na specijalnom događaju otkriti budućnost Assassin’s Creeda”, najavili su novi događaj.

Budućnost Assassin’s Creeda?

Budućnost Assassin’s Creeda mogao bi biti tzv. Assassin’s Creed Rift o kojem smo pisali početkom godine. Otkrio ga je tada Jason Schreier, izvor je u kontekstu lansiranja spominjao kraj ove godine ili početak iduće godine, a trebao bi to biti fokusiraniji naslov bez masivnih svjetova, odnosno svojevrstan povratak AC-u kakav je nekad bio – prije svega akcijska avantura.

Tada je Schreier tvrdio da je u razvoju i remake originalnog Assassin’s Creeda, a kada ga drugo najaviti nego na proslavi njegove 15. godišnjice?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano