Vijesti

Ubisoft će sutra otkriti budućnost The Division serijala

Nakon iznimno uspješnog Assassin’s Creed Ragnaroka te Far Cry 6, inače uvijek produktivan Ubisoft usporio je s novim igrama, što se ukazalo i na financijskim pokazateljima. Međutim, francuski izdavač ima mnoštvo projekata u pipelineu, a povratak će, izgleda, voditi The Division.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubisoft je za sutra 20. 4. u 20 sati najavio prezentaciju budućnosti serijala s novostima iz čak tri projekta. Za The Division 2 planira demonstrirati novi način igranja te novi sadržaj za petu godinu sadržaja koja kreće u srpnju, pažnju će dobiti i Resurgence projekt za mobitele, a najviše će u fokusu biti nadolazeći F2P Heartland.

Heartland je nadolazeći The Division naslov za PC i konzole, bit će potpuno besplatan za igranje na skroz novoj lokaciji. Fiktivni Silver Creek je gradić na američkom srednjem zapadu i za razliku od dvojke, bit će više survival karaktera. Ubisoft će po prvi put uopće pokazati pravi gameplay i možda otkriti skorašnji datum izlaska.

Za testiranje Heartlanda se možete prijaviti ovdje, a prezentaciju sutra od 20 sati pratite na Ubisoftovim Twitch i Youtube kanalima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano