Vijesti

Ubisoft će u 18 sati predstaviti nešto vezano uz Assassin’s Creed

Bez prevelike pompozne najave, Ubisoft je noćas uputio pozivnicu za proslavu 15. godišnjice Assassin’s Creed serijala. Kako kaže, osvrnut će se na prošlost, ali i budućnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uključite se u proslavu 15 godišnjice Assassin’s Creeda s posebnim osvrtom na budućnost Valhalle, osvrtom na franšizu i kratkom najavom onoga što dolazi ove godine”, stoji u pozivnici. Ako ćemo raščlaniti poruku na faktore, onda možemo zaključiti kako će biti prikazana nova ekspanzija za Valhallu plus još nešto što stiže kasnije ove godine.

Remake originala ili fokusiraniji Rift?

To “nešto” mogao bi biti tzv. Assassin’s Creed Rift o kojem smo pisali početkom godine. Otkrio ga je tada Jason Schreier, izvor je u kontekstu lansiranja spominjao kraj ove godine ili početak iduće godine, a trebao bi to biti fokusiraniji naslov bez masivnih svjetova, odnosno svojevrstan povratak AC-u kakav je nekad bio – prije svega akcijska avantura.

ffa anketa

Kakav Assassin's Creed će Ubisoft danas najaviti?

  • Remake prvog Assassin's Creeda 46%
  • Assassin's Creed Rift 28%
  • Neće najaviti novu igru 26%
Hvala ti 🎉

Tada je Schreier tvrdio da je u razvoju i remake originalnog Assassin’s Creeda, a kada ga drugo najaviti nego na proslavi njegove 15. godišnjice?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano