Vijesti

Ubisoft će večeras zapravo otkriti svoj Call of Duty

Kolega Goran napisao je već vijesti kako će Ubisoft večeras od 20 sati otkriti svoju novu FPS igru. U međuvremenu je iscurilo već podosta detalja i slobodno možemo reći da je će nova igra biti Call of Duty na Ubisoftov način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igra će biti F2P (free to play) naslov koji je miks tri igre – Splinter Cella, The Divisiona i Ghost Recona. Većina gameplay prikaza koji je do sada dostupan, sugerira da su mape većinom preuzete iz The Division serijala, samo su jasno smanjene i prilagođene multiplayer igranju.

Kao što možete vidjeti iz ovih kratkih gameplay isječaka, radi se o FPS igri i klasičnim multiplayer modeovima. Nije još poznato hoće li igra imati battle royale mode ili će sve biti klasično napucavanje.

U igri će biti nekoliko frakcija (ponovno su iste vezane za gore spomenute tri igre), a svaka frakcija će imati svoje posebnosti. Ove posebnosti više podsjećaju na hero igre kao što su Overwatch i Valorant. Bolje upućeni izvori upravo tvrde da je ovo pokušaj Ubisofta da u jednu igre poveže Call of Duty napucavanje i hero mehanike koje imaju slične igre. Ubisoft definitivno s ovom igrom želi dio Call of Duty kolača.

Kako će sve to skupa izgledati, saznat ćemo večeras od 20 sati po našem vremenu. Otkrivanje igre možete pratiti na videu ispod.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano