Vijesti

Ubisoft je otkrio zaista bogati post launch sadržaj za Far Cry 6

Iako igra još nije niti izašla, Ubisoft je odlučio svima dati do znanja kako kompanija planira izbaciti tonu sadržaja za Far Cry 6 nakon njegovog izlaska što u svakom slučaju pozdravljamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crossover misije

Tijekom prve godine očekuju nas zasada 3 besplatne crossover misije s drugim franšizama. Prva od njih je s Dannyem Trejom u glavnoj ulozi. Kako nam je komentator rekao – dobit ćemo dva Dania za cijenu jednoga! Trejo radi jako fine tacose, a naš Dani mu pomaže podijeliti ga ljudima Yare. Naravno, gospon’ Trejo je ponio svoju famoznu mačetu sa sobom! Naslov ove besplatne misije je Danny & Dani VS Everybody.

Sljedeća crossover misija nosi naziv Rambo – All the Blood. Tematski je napravljeno kao blockbuster u 80-ima, ali zasada nemamo više informacija o ovoj misiji.

Na kraju nam slijedi možda najveći crossover, a to je s Netflixovom serijom Stranger Things! Naš amigo Chorizo je nestao, a mi ga moramo pronaći! Ova misija nam dolazi pod nazivom The Vanishing!

Specijalne operacije

Diljem Yare biti će 6 specijalnih misija u kojima ćemo sudjelovati. Zadatak je oteti kemijsko oružje Antonovim trgovcima oružjem i pobjeći do ekstrakcije, s time da bomba ne smije nikako eksplodirati. Ovo je prva naznaka povratka expeditionsa koje smo imali u Far Cry New Dawnu.

Tjedne pobune

Već od prvog dana kada igra izađe, imati ćemo tjedne pobune u igri. To će biti borbe s elitnim vojnicima, gdje ćete u zamjenu za utišavanje pobune dobiti resurse, skinove i oružja!

Službene ekspanzije

Službene ekspanzije nose naziv Insanity, Control i Collapse. Otkriveno je da će to biti način igranja gdje umirete i počinjete ispočetka. Počinjete bez ičega, a nadograđujete se što više igrate. Zadaci variraju od ubijanja zlikovaca, traženja resurasa, do pronalazaka sigurnih kuća gdje ćemo nadograđivati naše nove mogućnosti.

Ono što smo primjetili u traileru da iznad skill stabla piše – trajne mogućnosti što bi značilo da će nas igra lijepo nagraditi za sve što radimo. Isto tako, vraćaju se legendarna oružja koja su karakteristična za svaku igru iz serijala. Glavni cilj svake od ekspanzija je pobjeći iz te noćne more u kojoj se nalazite. U prvoj ekspanziji igrate kao Vaas, u drugoj kao Pagan Min, a u posljednjoj kao Joseph Seed.

Far Cry jednostavno ne prestaje oduševljavati količinom sadržaja koji ubacuju u ovaj nastavak. Sviđa li vam se što vidite?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano