Vijesti

Ubisoft je službeno najavio The Division 3

Ranije nego što je to običaj, bez ikakvog posebnog prikaza, a osobito bez nekog potpuno lažiranog prikaza (sjetite se nekadašnjih otkrivanja), Ubisoft je službeno najavio The Division 3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon sramežljivih nagađanja insajdera i onih koji se vole tako nazivati, Ubisoft je odlučio prekinuti svaki trač pa podijeliti prve informacije. Na trećem Divisionu radi tvorac serijala Massive Entertainment, a kao producent postavljen je Julian Gerighty. On trenutno djeluje kao kreativni direktor na Star Wars Outlaws open world igri najavljenoj ranije ove godine i ostat će istovremeno posvećen i tom projektu.

Gerighty je nadgledao razvoj i prethodnih Division naslova, a nadgledat će i čitavu franšizu, uključujući mobilni The Division Resurgence te F2P The Division Heartland. Veteran industrije i jedan od najzaslužnijih za The Division kakvog fanovi vole danas imat će kontrolu nad kreativnom vizijom i svim fazama razvoja svih Division iskustava.

“Postoji samo nekoliko igara za koje mogu iskreno reći da su me oduševile prvi put kad sam ih vidio, a The Division je jedna od njih. Kao i brojni drugi, odmah sam se zakačio”, kaže Gerighty. Međutim, zasad ne očekujte previše. Treći Division tek je na početku razvoja i vjerojatno smo pokoju godinu udaljeni od izlaska.

I dok je The Division 3 tek na početku razvoja, danas jedan od najproduktivnijih studija gaming industrije nastavlja marljivo raditi na već spomenutom Star Wars Outlawsu te Avatar igri zakazanoj za studeni ove godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano