Vijesti

Ubisoft planira izdati 8 velikih igara u narednih 10 mjeseci, a posebne nade ulaže u XDefiant

Na jučer održanoj financijskoj prezentaciji Ubisoft je potvrdio listu naslova planiranih za aktualnu fiskalnu godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To su Assassin’s Creed Mirage, Avatar: Frontiers of Pandora, Rainbow Six Mobile, The Division Resurgence, Skull and Bones, The Crew Motorfest te još jedna “velika igra” o kojoj zasad možemo samo nagađati. A kada smo kod nagađanja, možda novi Far Cry ili Ghost Recon?

Posljednja, osma igra je online multiplayer FPS XDefiant na kojeg, sudeći po prostoru dobivenom na prezentaciji, Ubisoft snažno računa. Navodi se kako je XDefiant prošli mjesec u zatvorenoj beti zaigralo preko milijun igrača, i ne samo to, dojmovi onih koji su igrali su jako dobri. Statistike ukazuju da igra u ovoj fazi razvoja ima onaj iks faktor, što je točno ono što je Ubisoft priželjkivao dovođenjem Mark Rubina, nekadašnjeg šefa Call of Dutyja u Infinity Wardu.

I dok je za francuskog izdavača, u nedostatku hitova, prošla godina bila jako teška te je zabilježio minus od pola milijarde eura, analitičari smatraju kako je Ubisoft samo jedan Assassin’s Creed i samo jedan live service naslov udaljen od povratka na stare staze. Assassin’s Creed Mirage gotovo se sigurno uklapa u taj narativ, a dalje sve ovisi o uspjehu XDefianta i F2P Division Resurgencea.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano