Vijesti

Ubisoft pokazao Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Trebao je ovaj remake biti veliko iznenađenje Ubisoft Forwarda, no nažalost raniji leak uništio je bilo kakav faktor iznenađenja, pa čak i uzbuđenja. Originalni Sands of Time izašao je prije čak 17 godina i to na PS2, GameCube, Xbox i Gameboy Advance.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Remake igre stiže 21.1.2021. godine na sve moguće konzole (PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S i X,) te PC. Sigurni smo da će doći i na Nintendo Switch. Igra je dobila prijeko potrebni grafički facelifting iako moramo primjetiti da Sands of Time Remake ne izgleda niti blizu impresivno remakeovima koje smo imali priliku igrati u zadnje vrijeme.

Ja se osobno sjećam da sam sad već davne 2003. godine gubio živce zbog često loše kamere i nepreciznih kontrola koje su često uzrokovale slom živaca na platformskim dijelovima igre. Na sreću nas starih igrača, ali i vas novih – Ubisoft se potrudio za ovaj remake popraviti kameru i kontrole. Što reći nego da ponovno jedva čekam zaigrati Princa i gubiti živce.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano