Vijesti

Ubisoft potvrdio da njihove next-gen igre nećemo plaćati skuplje (barem ne do kraja godine)

Dok ćemo next-gen Take-Two (NBA 2K21) igre plaćati $70 što je $10 više nego sada, Ubisoft je danas službeno potvrdio da će njihove next-gen igre i dalje koštati $60 i da ih nećemo plaćati skuplje samo zato što su to igre za PS5 i Xbox Series X. Potvrda se odnosi za ovu godinu što bi značilo da će Valhalla, Legion i ostale igre koje dolaze do kraja godine koštati samo $60.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubisoft je također još ranije potvrdio da će sve njihove igre dobiti besplatne next-gen nadogradnje i nećemo morat posebno plaćati verzije za PS5 i Xbox Series X. Ostaje za vidjeti što će biti iduće godine kada prestanu izlaziti verzije za PS4 i Xbox One.

Naravno da uvijek možemo pričati kako Ubisoft reciklira igre i da njihovi naslovi ne vrijede svakako punu cijenu, no istu tezu možemo postaviti za masu drugih studija u industriji koji nisu transparentni kao good guy Ubisoft.

Nova konferencija gdje ćemo vidjeti Far Cry 6 gameplay i ostale igre, predviđena je za rujan

Nadamo se da će i ostali developeri ubrzo potvrditi cijene za svoje igre.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano