Vijesti

Ubisoft potvrdio razvoj više Assassin’s Creed remakeova

Ranije ove godine prenosili smo glasine o remakeu Assassin’s Creed Black Flaga. One stižu od najpouzdanijeg među insajderima – Toma Hendersona, podcrtao ih je i Kotaku, a premda Ubisoft nikada nije službeno potvrdio konkretan razvoj upravo tog izdanja, sada stiže službena potvrda razvoja “više remakeova“.

Šef Ubisofta Yves Guillemot na Ubisoftovoj stranici je potvrdio kako u narednim godinama možete očekivati puno i šarolikog Assassin’s Creed sadržaja. “Za početak, igrači mogu biti uzbuđeni zbog nekih remakeova, koji će nam omogućiti da ponovno pregledamo neke od igara koje smo stvorili u prošlosti i moderniziramo ih”, kaže Guillemot.

ffa anketa

Koje Assassin's Creed naslove biste najviše voljeli vidjeti s "remake" tretmanom?

Dodaje kako su neki ranije stvoreni svjetovi i za današnje prilike bogati sadržajem i detaljima, a remakeovi će samo dodati dozu raznovrsnosti serijalu od kojeg u narednim godinama možete očekivati redovitija izdanja. Pritom, tvrdi Guillemot, Ubisoft ne želi svake godine isto.

Navodi Assassin’s Creed Hexe kao idući AC naslov za jednog igrača, a koji će, tvrdi, biti potpuno drugačiji od Shadowsa koji izlazi u jesen ove godine.

Igra

Povezano