Vijesti

Ubisoft povlači slučajno izdani i nedovršeni Far Cry 6 DLC s Danny Trejom

Jučer je mnoge iznenadila 90 gigabajta teška nadogradnja za Far Cry 6 koja će popraviti jedan zaista neobičan, nazovimo ga tako, problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tokom vikenda se unutar Far Cry 6 pojavila Dani & Danny vs Everybody misija, ali u nedovršenom izdanju nespremnom za igranje. Ubisoft je DLC s holivudskom zvijezdom Danny Trejom planirao za prosinac i nejasno je kako je njezino igranje omogućeno ranije.

Ubrzo zatim izdana je zakrpa teška čak 90 gigabajta (na PS5) koja uklanja misiju iz igre, ali i popravlja brojne druge probleme te dodaje nove dnevne i tjedne izazove. Sve novosti provjerite na službenim stranicama.

Danny Trejo je nakon Giancarla Esposita još jedan glumac koji je svojevremeno obilježio Breaking Bad TV seriju, a koji je dobio svoje mjesto u Far Cry 6. U besplatnom DLC-u Trejo glumi sam sebe, a koji je na Yari otvorio vlastiti restoran.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano