Vijesti

Ubisoft radi na rollerball igri koja će konkurirati Rocket Leagueu

Kad detalji o nekoj Ubisoftovi procure uoči E3 sajma, oni se redovito pokažu istinitima. Prilično je izvjesno da to Ubisoftov marketing radi s predumišljajem, što izgleda i kao prilično dobra taktika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, o najnovijoj navodnoj Ubisoftovoj igri ne znamo što bismo mislili. Sve zvuči legitimno, posebice za jedan Ubisoft, međutim, tematika igre je u najmanju ruku čudna, ali utoliko je i atraktivna. Sjećate li se filma Rollerball?

Screenshot navodnog menija igre

Roller Champions igra je orijentirana prema multiplayeru, rolati ćemo se, a ako ste gledali ranije navedeni film, biti će to jedno brutalno rolanje. Naime, kroz filmove se promovira imaginarni sport u kojem je igračima cilj lopticu pospremiti u nešto nalik objektu između gola i koša, a igra je toliko brutalna da redovito bude i mrtvih.

U biti, pravo je čudo zašto nitko dosad nije napravio igru ovakve tematike, jer filmovi su bili ultra zabavni. Prema izvoru, kontrole su prilično slične Rocket Leagueu, dok je izgled natjecatelja ležerno dizajniran i naginje Fortniteu.

Prisjetimo se, Ubisoft je najavio otkrivanje čak tri nove igre na ovogodišnjem E3 sajmu. Jedna od tri igre definitivno je Watch Dogs 3, druga bi mogla biti novi Splinter Cell, dok izgleda kako smo pronašli najizglednijeg kandidata za treću igru.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra