Vijesti

Ubisoft za 12. srpanj najavio svoju konferenciju gdje ćemo vidjeti AC: Valhallu, Watch Dogs Legion i sasvim nove igre

Znamo svi da od E3 sajma nema ništa ove godine, ali na kraju to neće biti uopće loša stvar. Naime, ovako smo do sada samo u lipnju dobili hrpu, hrpu novih najava, a kad prođe E3 sajam, gaming industrija preko ljeta padne ljetni san.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovako će stvari ipak biti drugačije jer već sad znamo da će lipanj i srpanj biti puni događaja i konferencija gdje ćemo vidjeti nove igre. IGN će imati svoj show, Geoff Keighley najavljuje ljeto prepuno igara, a EA, Xbox i sad Ubisoft su također otkrili svoje planove. Još uvijek čekamo Sony kada će najaviti svoju pressicu, a ako su glasine točne – to će biti 4. lipnja.

Ubisoft je danas potvrdio Ubisoft Forward koji će zamijeniti E3 priredbu. Ubisoft Forward održati će se 12. srpnja što je nedjelja u 21 sat po našem vremenu. Ubisoft uvijek ima puno toga za pokazati, a ni ove godine vjerujemo neće biti drugačije.

Znamo sigurno da ćemo konačno vidjeti pravi Assassin’s Creed Valhalla gameplay, baš kao što znamo da ćemo vidjeti i saznati datum izlaska za Watch Dogs: Legion. Šuška se da će Ubisoft najaviti i novi Prince of Persia, a kandidati za nove nastavke su svakako i Far Cry, Rayman pa čak i The Crew. Nadamo se da ćemo vidjeti i Beyond Good&Evil 2, a san snova bi bio i novi Splinter Cell, ali želje su jedno, a realnost sasvim drugo.

Ubisoft u svakom slučaju ima što za pokazati, a budite sigurni da će podržati i trenutnu generaciju konzola.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano