Vijesti

Ubisoftov Star Wars Outlaws potvrđen za 2024.

Jedan od najvećih naslova ove godine trebao bi biti Star Wars Outlaws. Prvim prikazom Outlawsa Ubisoftvov Massive Entertainment oduševio je u ljeto prošle godine, potom se krenulo sramežljivo pričati o 2024. kao godini izlaska, što je sada potvrdio partner Disney.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Disney je novu Star Wars igru svrstao na svoju ljestvicu najiščekivanijih stvari u 2024. gdje je kao datum izlaska naveo “krajem godine”. Upitan za komentar, Ubisoft je potom urigirao kod Disneya da promijeni datum u samo “2024.”. Ubisoft dodaje kako Outlaws još uvijek planira za ovu godinu.

Švedski Massive Entertainment gradi svoj Outlaws na istom grafičkom pokretaču kojeg je osmislio za The Division i Avatar naslove. I dok je Avatar prošlog mjeseca išao u širinu i visinu na zapanjujućoj Pandori, Outlaws će se proširiti na više planeta diljem galaksije. Za razliku od relativno usporedivog Starfielda, sve bez loading ekrana, čak i kod polijetanja s planeta.

Star Wars Outlaws zakazan je za PC, PS5 i XSX/S, a radnjom prati Kay Vess koja planira jednu od najvećih pljački koju je galaksija ikada vidjela. Za razliku od nekih drugih prikaza Star Wars univerzuma, Outlaws će biti malo manje epski, a malo više “običan” s planom da prikaže onu drugu stranu galaksije bez potrebe da ukazuje na neke časne i visoko moralne pouke.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano