Vijesti

Ubisoftov Star Wars Outlaws zakazan za kraj ljeta

Danas nije Star Wars dan, on je tek u svibnju, ali ako ste ljubitelj sile onda je za vas svaki dan Star Wars dan. A dan Star Wars Outlawsa bit će 30. 8., za kada je Ubisoft zakazao lansiranje ovog open world naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povodom objave datuma izlaska Ubisoft je objavio novi story trailer. Upoznajemo Slira, glavnog kriminalca u ovom djelu galaksije. Dok je Carstvo u ratu, Sliro ispravno zaključuje kako je upravo sada zlatno vrijeme za lopove poput njega. Ali ne sluti da u tim okolnostima i sam postaje meta.

S druge strane je protagonistica Kaya, plaćenica koja ima za zadatak orobiti… Pogađate, upravo Slira. U njegovoj vili nailazi na Jabbu the Hutta i kako se čini, Hana Soloa. Hoće li joj se pridružiti u njezinim plaćeničkim avanturama saznat ćete od 30. 8. na PC-ju, PS5 i XSX/S, a oni koji se odluče na prednarudžbu igrat će tri dana ranije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano