Vijesti

Udružili su se Sony, Nintendo i Xbox

Sony, Nintendo i Microsoft danas su objavili zajedničku izjavu putem koje su se obvezali zajedno pridonijeti sigurnijem i ugodnijem igranju na internetu, budući da je unatrag nekoliko godina sve veća tendencija cross-platform igranja u popularnim online igrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako su to objasnili (zasad samo) na Xbox blogu, sve tri platforme obvezale su se na odgovornost prema svojim igračima, zajednički i koordinirano će djelovati prema organima vlasti i regulatorima, te će zajednički nastaviti razvijati dijeljeni online prostor.

Ova najnovija bliska suradnja između dvije najveće konzolaške gaming platforme još je jedan korak prema budućnosti u kojoj će se suziti granice između igrača na različitim platformama. I dok Sony i Nintendo još uvijek žele graditi budućnost odvojeno, iz Microsofta su već nekoliko puta izrazili želju kako bi voljeli vidjeti svoj Game Pass na svim platformama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano