Vijesti

UFL izgleda kao sve ozbiljniji nogometni konkurent FIFA-i

Nakon pada PES-a/eFootballa, svi se nadaju da će UFL biti igra koja će prodrmati uspavano tržište nogometnih simulacija, na čijem tronu komforno sjedi EA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2023. bit će velika godina za nogometne simulacije zbog dva bitna faktora, a možda i tri. EA će nakon 20+ godina rebrandirati FIFA-u u EA Sports FC, razvojni studio Strikerz izdat će potpuno novi UFL, a Konami će, nadamo se, ozbiljnije prioniti poslu s eFootballom.

UFL je prvi put otkriven još 2021., Strikerz studio od početka je govorio kako neće srljati jer razvoj nogometne simulacije nije jednostavan zadatak, u međuvremenu je sklopljeno partnerstvo s Cristianom Ronaldom, a sada je igra u završnim verzijama alphe te se sprema ući u betu, kada će biti puštena na testiranje igračima.

Ne izgleda loše

Strikerz je ovih dana trebao prikazati čitavu utakmicu s najnovijeg builda, međutim, zbog tehničkih problema odlučio je pustiti samo jedno poluvrijeme utakmice s dva mjeseca starijeg builda. U nerežiranom prikazu trajanja preko 8 minuta, developeri sami ukazuju na nedostatke koje popravljaju ili tek treba popraviti te UFL, još uvijek “drven”, zapravo ne izgleda loše.

Primjetan je nešto arkadniji stil igranja, više s fokusom na atrakciju nego na realan nogomet, ali fizika lopte i igrača je neosporna, posebno s naglaskom na obrambene igrače.

Planirano je da UFL izađe kasnije ove godine i bit će besplatan za igranje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano