Vijesti

Ugledni list je uvrstio PS5 i XSS među najbolje inovacije u 2020. godini

Ugledni američki časopis Time između ostalog je poznat po dva velika godišnja izbora. Svake godine Time odabire osobu godine te 100 inovacija koje su obilježile svijet, a radi se o izborima koje prenosi čitavi svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle godine među najboljim inovacijama su se pronašli Oculus Quest VR i HTC Vive Pro Eye headsetovi i Apple Airpods slušalice, a ovu godinu su obilježile gaming konzole – PlayStation 5 i Xbox Series X.

PlayStation 5 je od Timea prozvan gaming revolucijom, a kako navode, PS5 je malim poboljšanjima na svim poljima revolucionizirao doživljaj igranja igara. Posebno hvale brzi SSD i posebne mogućnosti DualSensea – haptičku vibraciju i adaptivne triggere.

Xbox Series S je za razliku od Xbox Series X svoje mjesto na ovoj listi pronašao kao izrazito jeftina konzola koja nudi dvostruko bolje performanse od XONE, a u kombinaciji s Game Passom ima sve predispozicije za ostvarivanje Microsoftove vizije – Netflixa za gamere.

I to nije sve odabrano iz gaming industrije za 2019. godinu. Dok Nvidijine nove grafičke kartice nisu pronašle mjesto na listi, to je napravio Geforce Now servis koji je omogućio igranje velike većine igara koje već posjedujete na PC-ju iz oblaka na svim mogućim uređajima za samo 5 dolara mjesečno.

Koje proizvode gaming industrije biste vi stavili na popis onih koje su najviše inovirale u 2020. godini?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano