Vijesti

Ukrajinski developeri Stalkera 2 ne znaju što ih čeka

Jutros smo se probudili uz neugodne izvještaje iz Ukrajine. Rusija je izvršila invaziju na drugu, suverenu zemlju, članicu UN-a. Sirene se oglašavaju diljem Ukrajine, internetom se šire neugodne snimke te se nitko ne usudi prognozirati što će se događati dalje, međutim, sasvim je jasno kako je developerima iz GSC Game World studija razvoj Stalkera 2 u ovom trenutku posljednji na pameti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl početkom godine već je dobio jednu odgodu. Odgođen je do 8. 12., a sada je i taj datum neizvjestan. “Budućnost je nepoznata”, poručili su developeri na Twitteru.

“Danas je Ruska federacija objavila rat Ukrajini. Naša država probudila se uz zvukove eksplozija, ali je spremna braniti svoju slobodu i neovisnost. Budućnost je nepoznata, nadamo se najboljem i stojimo uz naše oružane snage”, poručili su iz GSC Game World studija uz vapaj za pomoć. Ovo je broj računa Nacionalne banke Ukrajine na koji je iz čitavog svijeta moguće donirati financijska sredstva oružanim snagama te zemlje.

  • UA843000010000000047330992708

Kada će i hoće li uopće izaći dugo iščekivani Stalker 2 sada je apsolutno nebitno. Prije svega želimo da sve ovo završi što prije uz što manje ljudskih žrtava.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano