Vijesti

Umjesto najave remastera, remakea ili nastavka, 10. godišnjica Metal Gear Risinga obilježena je posterima

PlatinumGames mjesecima je najavljivao 10. godišnjicu Metal Gear Risinga. U skladu s recentnom politikom Konamija, fanovi Metal Geara očekivali su najavu remastera, remakea ili čak potpuno novog nastavka. Svakakve lude priče su se gurale u prostor, međutim, od svega na kraju nije bilo ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali naviknuli smo. Umjesto nove izvedbe igre hvaljenog hack’n’slash Metal Geara s Raidenom u glavnoj ulozi, povodom obilježavanja 10. godišnjice dobili smo poruku kreatora Kenji Saitoa kojem je, kaže, drago da se o Metal Gear Rising: Revengeanceu i danas priča, prije nego li je podijelio nekoliko novih art postera s motivima iz igre.

Kenji Saito smatra da je MGR čak i dekadu kasnije jedno jedinstveno iskustvo, s čime se slažemo, a vjerujemo, vi se slažete s nama da je sve ovo skupa proteklo u prilično razočaravajućem tonu. Do nekog novog Metal Geara, uživajte u galeriji ispod.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra