Vijesti

Umjesto nove Assassin’s Creed igre, Ubisoft će izbaciti novele, stripove, anime, romane…

Sve je izglednije kako nema novog Assassins Creed naslova ove godine, o čemu smo već i pisali. Ubisoft sad nudi i pune detalje što nam donosi umjesto toga – puno slova na papiru i slika na internetu.

Ubisoft planira obogatiti svijet hašašina s pregršt novih romana, stripova, podkasta – no, čini se, s velikim fokusom na kinesko tj. azijsko tržište. Dolaze nam novele i audiodrame o kineskoj ubojici Shao Jun (koju možda znate iz jedne od manjih Chronicles naslova), korejski animirani film o Edwardu Kenwayu i njegovim avanturama nakon Black Flag, pa čak i manhua (za one koji ne znaju, kineska manga) o skrivenim događanjima tijekom Tang dinastije u Kini.

Nije sve samo za istok; dolazi niz romana za tinejdžersku publiku kroz više vremenskih razdoblja, od Japana do Francuske, zbirka stripova koji nastavljaju ili uvode priču glavnih igara poput Valhalle, a postoji i…set karikatura Mr.Ezio? Svašta.

Ako nestrpljivo čekate ikakav novi komad Assassins Creed narativa, požurite na assassinscreed.com/stories i provjerite sami što vas čeka. Hoće li to biti dovoljno do slijedeće igre? Živi bili pa vidjeli.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close