Vijesti

Umjetna inteligencija će režirati kako će vas gaziti horde zombija u Back 4 Bloodu

Spiritualni nastavak Left 4 Deada igramo kasnije ove godine, a ekipa iz Turtle Rock studija ne prestaje oduševljavati svakim novim prikazom Back 4 Blooda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas su predstavili sistem karti, ali ne kao što je to u drugim igrama. Sistem karata osigurat će da svaki prelazak ove igre bude unikatan, karte predstavljaju događaje u igri poput dodatnih hordi zombija, specijalnih beštija (poput Ogrea s naslovne slike), ili zadataka koje morate obaviti kroz level.

Prije svake runde moći će se odabrati set karata (koje će Game Director bacati po vlastitoj procjeni) te odabrati vlastiti set karata.

Njima upravlja tzv. Game Director, AI koji u pozadini prati što radite, količinu zdravlja i odluke, a zatim odgovara tzv. corruption karticama s dodatnim izazovima, zamkama, specijalnim mutacijama Ridena.

No nije Director jedini koji ima kartice. Imat će ih i igrači. Kartice će se skupljati kroz igranje te će se s njima odgovarati na poteze umjetne inteligencije, pa si dodavati buffove poput bržeg reloadanja, veće štete, regeneracije zdravlja, izdržljivosti…

Zvući zbunjujuće, ali stvar izgleda zaista zanimljivo, pa vam definitivno preporučamo odgledati trailer ispod. Najvažnije od svega – developeri obećavaju kako kartice neće dolaziti u obliku mikrotransakcija.

Krajem ožujka Back 4 Blood odgođen je s ljeta na 12. 10. ove godine kad ćemo ga igrati na svim aktualnim platformama osim Switcha. Sasvim dovoljno vremena za okupiti ekipu

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano