Vijesti

Uncharted film je premašio sva očekivanja po zaradi te zasjeo na vrh box officea

Nakon Spider-Man: No Way Homea Tom Holland ponovno se popeo na vrh box officea, ovaj put s Uncharted filmom koji je kroz vikend imao svoju premijeru u velikoj većini svijeta, pa tako i na najvećem tržištu – američkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako javlja Deadline, u vikendu otvaranja u SAD-u je zaradio preko 50 milijuna dolara, što je premašilo sva očekivanja analitičara. Napominjemo kako je u SAD-u danas federalni praznik, stoga se i danas očekuje snažna zarada Sonyjeve adaptacije poularne igre.

Komercijalan uspjeh

Tako je Uncharted film dosad na svjetskoj razini zaradio oko 140 milijuna dolara, čime je već premašio budžet od 120 milijuna te sve ide prema tome da će ovo biti prilična uspješnica za Sony. Uspješnica, koja bi trebala otvoriti vrata adaptacijama drugih popularnih PlayStation IP-eva. Poput Ghost of Tsushime koji je već u predprodukciji.

I dok je Uncharted film svakako komercijalan uspjeh, kritički nije na razini Naughty Dogovih igara. Kako smo prenosili prošli tjedan, kritički gledano radi se o solidnom filmu, ali ničemu što će vas izuti iz cipela. Zabavan film koji, slažu se kritičari, ni ne želi biti nešto više od toga.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano