Vijesti

Uncharted film se pojavio na hrvatskom HBO Maxu

Nakon golemog uspjeha na kino blagajnama, Uncharted film uskoro ćemo moći pogledati iz vlastitih domova. Ovisno o dogovoru Sonyja i producenata, Uncharted film u različitim svjetskim regijama izlazi na različitim streaming servisima, a sada je jasno kako će u Hrvatskoj on biti ekskluzivno na HBO Maxu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kružile su glasine o dolasku na HBO Max, ali pojavu trailera na servisu možemo promatrati kao službenu potvrdu. Uncharted filmska adaptacija trenutno se nalazi u sekciji nadolazećih naslova, a iako još uvijek nema datuma, trebali bismo ga gledati negdje kroz rujan, najvjerojatnije krajem mjeseca.

Tom Holland i Mark Wahlberg Sonyju su priskrbili preko 400 milijuna dolara zarade u kinima, što je Uncharted film svrstalo među najuspješnije ove godine. Nadmašio je sva očekivanja, kako kritike tako i samog Sonyja, čiji čelnici su oduševljeni novom filmskom franšizom.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano