Vijesti

Until Dawn u remasteriranom izdanju potvrđen za PC i PS5

Na State of Play prezentaciji Sony je i službeno potvrdio ono o čemu se pričalo već neko vrijeme – vraća se popularna interaktivna horor drama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Until Dawn se vraća u remasteriranom izdanju za PS5 i PC. Sudeći po službenom opisu, a i samom traileru, osim po pitanju vizuala ovaj remaster neće donijeti ništa osobito novo. Premda bi bi baš dobro sjela neka nova scena s nekim od likova koje je developer Supermassive Games malo zanemario u originalu.

A kada smo kod originalnog developera, koji se poslije Until Dawna specijalizirao u ovakvom tipu igara, on nema veze s remasterom. Until Dawn prerađuje britanski studio Ballistic Moon.

Vraćaju se i glumci Rami Malek, Hayden Panettiere te ostatak izvorne glumačke postave, a sve ovo negdje kasnije ove godine na još nepreciziran datum.

Ovim povodom Sony nije potvrdio snimanje filma o kojem se u kuloarima pričalo usporedo s remasterom, ali oni dobro upućeni u holivudsku filmsku industriju javljaju kako je za scenarij već zadužen Gary Dauberman (Annabelle, The Nun), a Until Danw bit će prvi od nekoliko strašnijih filmskih projekata koje će Sony financirati u narednom periodu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano