Vijesti

Uoči današnje premijere Gospodar prstenova TV serije, HBO je stavio prvu epizodu Zmajeve kuće na Youtube

Gledatelji diljem svijeta od danas na Amazon Prime Videu mogu pogledati prve dvije epizode The Lord of the Rings: The Rings of Power TV serije. S druge strane, iako HBO obara sve rekorde gledanosti s početnim epizodama Zmajeve kuće, potez koji je napravio pokazuje da mu nije svejedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvije epizode Zmajeve kuće već su dostupne na HBO Maxu, za par dana će i treća, ali upravo danas, na dan premijere Rings of Powera, HBO je odlučio podijeliti prvu epizodu Zmajeve kuće na Youtubeu.

Možete pogledati početak prethodnika Igre prijestolja potpuno besplatno na ovom linku. Zasad bez hrvatskih titlova, a koji su ipak dostupni na HBO-u. Ako želite nastaviti pratiti seriju, čije epizode izlaze na tjednoj bazi, taj užitak platit ćete 7 eura mjesečno.

S druge strane, Prime Video je za euro jeftiniji, a Amazon uz to nudi i mjesec dana besplatnog isprobavanja. Reakcije na obje serije zasad su pozitivne, pa ako imate mogućnosti pratiti obje, čeka vas kao nikad dosad uzbudljiva fantasy jesen.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano