Vijesti

Uoči nove sezone Call of Dutya, gasi se DMZ mod

I dok ćete moći i dalje igrati besplatni DMZ mod, Activision je najavio kako se za njega više neće brojati progresija, bit će odsječen od aktualnog Modern Warfarea 3 i Warzonea te više neće dobivati novi sadržaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako Activision efektivno gasi ovaj mod kojim je trebao konkurirati Tarkovu i drugim extraction shooterima. Usprkos ukidanju progresije i stopiranju novog sadržaja, DMZ ćete moći igrati i dalje kroz Warzone sekciju Call of Duty HQ-a, ali ne i kroz Modern Warfare 3.

Gašenje DMZ-a dijelom je pripreme za prvu sezonu Modern Warfarea 3 koja nastupa u srijedu 6. 12. s novim Battle Passom, Aftermarket dijelovima i novim mapama za multiplayer te najbitnije – Urzikstan mapom za Warzone.

Iz Activisiona poručuju kako će sve naučeno iz DMZ-a primijeniti u narednim modovima i igrama, pa tako ne isključujemo uskrsnuće extractiona u budućnosti u nekom novom modu nekog novog imena.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano