Vijesti

Upoznajte Anu “Osu” Janković, hrvatsku operativku u R6 Siege

Povijesni dan za Rainbow Six Siege i hrvatske igrače je iza nas. Ubisoft je predstavio hrvatsku operativku – Osu i čini se da će živcirati mnoge. Neke posebnim mogućnostima, a sve nas ostale finim školskim engleskim naglaskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osa je napadačica, a ima bolje obrambene karakteristike od nekih defendera. Kako se čini iz kratkog teasera, Osa će kao gadget imati prozirni prijenosni štit koji će moći postaviti i na prozor. Osa će tako omogućiti kompletno nove napadačke taktike jer, ako smo u pravu, naša operativka je prvi attacker s takvom vrstom štita. Mira koja sličan gadget ima u obrani mogla bi biti ljubomorna.

Potpuno otkrivanje Jankovićke stiže u ponedjeljak 16. 8., ali za sve domaće igrače imamo jedno razočaranje. Naime, Ubisoft je našu operativku svrstao u privatnu vojnu kompaniju Nighthaven (zajedno s Kali, Wamai, Aceom i Aruni), što znači kako Hrvatska neće dobiti vlastitu specijalnu postrojbu poput Antiterorističke jedinice Lučko (ATJ) ili Zapovjedništva specijalnih snaga (ZSS).

Dakle, za više informacija pričekat ćemo ponedjeljak, kada bismo trebali saznati i hoće li Ubisoft licencirati nešto poput domaće VHS-K2 jurišne puške.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano