Vijesti

Upoznajte Ultimate Launcher, aplikaciju koja će zamijeniti Steam, EGS te sve ostale servise i igre

Daleko najpopularnija PC platforma posljednjih godina najviše kritika dobiva na račun sučelja čiji izgled je zastario, a ni sadržaj nije baš pregledan. Kad već Valve ne želi, onda će igrači uzeti stvar u svoje ruke, a upravo je flegmatični Steam motivirao redditora u/endlesskitty/ da kreira vlastiti launcher.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov launcher na kojem radi već godinama je moderniji, pregledniji, robusniji od bilo čega danas i najbolje od svega – otvoren je za kustomizaciju.

Tzv. Ultimate Launcher može sve što i drugi te okuplja sve njihove mogućnosti na jedno mjesto. Može pokrenuti igre sa Steama i drugih servisa, pretraživati igre, stavljati ih na wishlistu te upozoriti gdje je najniža cijena, dopisivati se s igračima sa svih platformi, pronaći sve bitnije informacije poput vremena igranja, broja igrača, Discord servera… Može sortirati igre po kategorijama, tagovima i drugim parametrima, svrstati ih u kolekcije, upravljati modovima…

Sve nabrojano može se dodatno proširiti pluginovima, pa će tako zajednica moći kreirati vlastite teme, podršku za eSport rezultate, Reddit, streaming servise…

Kako Ultimate Luancher funkcionira u praksi pogledajte na videu ispod. Developer u/endlesskitty/ još uvijek ne zna kada će dovršiti razvoj i dopustiti igračima da ga testiraju te kaže da sve ovisi o recepciji igrača koja je zasad jako pozitivna. Razvoj možete podržati donacijom na Patreonu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano