Vijesti

Uskoro ćemo PS konzole i opremu kupovati direktno od Sonyja

Već neko vrijeme u SAD-u postoji PlayStation Direct online trgovina putem koje Sony bez posrednika prodaje igre, konzole i dodatnu PlayStation opremu. U SAD-u je upravo ovim putem bilo najsigurnije ostvariti PS5 prednarudžbe, a zgodan je i sistem čekanja u redu kada se nove zalihe konzola stave u prodaju eliminirajući tako faktor puke sreće kod ogromnih navala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako još uvijek nema službene potvrde, novi oglas za posao sugerira kako se priprema otvaranje PlayStation Direct trgovine i u Europi. Sony traži direktora koji će voditi operacije PlayStation Directa. Ako imate 10 godina iskustva, više od 5 godina vođenja prodaje direktno prema kupcima, učinkovite vještine vođenja i zadovoljili biste se plaćom od 50-ak tisuća kuna mjesečno možete se prijaviti ovdje.

Vjerujemo kako bi PlayStation Direct s radom mogao započeti već negdje krajem 2021. godine i to prvo na većim europskim tržištima, a zatim bi u dogledno vrijeme mogao postati dostupan i kod nas.

Hoćete li nastaviti i dalje podržavati lokalne trgovine?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano