Vijesti

Uskoro izlazi prva hrvatska vizualna novela Wheel of Fortune

Za sve nas japanofile i one koji se tako osjećaju, uskoro izlazi prava poslastica domaćeg kova. Mali lokalni studio Takujin Software već par godina spremaju prvu hrvatsku (vjerojatno i balkansku) vizualnu novelu. Wheel of Fortune je ujedno možda i prva igra isključivo za odrasle 18+ odlikaše s naših prostora!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wheel of Fortune prati klasična pravila eroge novela – igrate kao luzer koji igrom slučaja završi u društvu više simpatičnih članica suprotnog spola. Hoćete li uspjeti osvojiti njihova srca i preokrenuti svoj život? Ovaj put u balkanskim toplicama!

Jadan Ivica…

Direktno sa njihove itch stranice, evo što možemo očekivati od Kola sreće: tri cure, sedam različitih završetaka, 40 atraktivnih ilustracija, preko trideset pjesama (turbo folk?) žanra, te balkanski šarm.

Wheel of Fortune se ističe upravo po spomenutome kolu sreće. Svaku večer u toplicama se kolo vrti i nasumično utječe na vašu sreću u razgovorima i događajima. Vaši izbori, odgovori i događaji će se mijenjati ovisno o vašoj sreći – kako najbolje odabrati pravi put? Hoće li vam se sreća nasmiješiti? To ćemo uskoro saznati kada igra izađe na itch i Steam platformama prvog prosinca.

Osjećate li se sretnim?

Dotad možete podržati Takujin na njihovim društvenim mrežama ili posjetom na Steam i klikom na wishlistu. Uživajte u traileru i vidimo se u prosincu! Sretno, trebat će vam…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano