Vijesti

Uskrsnula je Bayonetta 3! Stigao je prvi gameplay prikaz, a izlazi u 2022.

Skoro 4 godine prošlo je od najave Bayonette 3. Vrijeme je prolazilo glatko poput pozadine heroine serijala (hvala Goran na punchlineu), a čekanje se isplatilo. Novi prikaz oštar je poput Tetine Shurabe – katane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skoro 4 minute prikaza donijelo je mješavinu cinematičnih i gameplay scena u kojem Bayonetta spašava lokalne obrambene snage. “Izgleda da neprimjereno kasnim, ali sada sam spremna”, kaže Teta prije nego što se krene obračunavati s čudovištem na sebi svojestven način – zavodljivim plesom, a zatim pozivanjem vlastitog demona koji će se, izgleda, po prvi put u serijalu moći kontrolirati.

Trailer je usput potvrdio i Yusuku Miyatau kao game direktora (Astral Chain, Wonderful 101, MGS V: Ground Zeroes…). A kreator serijala Hideki Kamiya, koji nadgleda razvoj, kasnije je na Platinumovim stranicama otkrio kako puno toga jo nije otkriveno o Bayonetti 3. “Još uvijek postoji mnogo tajni o Bayonetti 3, ali zasad bismo voljeli da pustite mašti na volju”, napisao je.

Objasnio je i kako je odabrao Miyatau za razvoj trojke jer želi udahnuti novu život serijalu, unatoč tome što čovjek nikada nije radio na Bayonetta igrama. Ali prijatelji su, međusobno si vjeruju i uvjereni su da mogu isporučiti još jednu igru koja će obilježiti generaciju. Kada? Negdje u 2022. godini, koja će biti nikada jača za Nintendov Switch.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano