Vijesti

Velika Xbox Showcase prezentacija imat će hrvatski prijevod

Nakon što je PlayStation već godinama, i to iznimno kvalitetno, prisutan lokalno, odnedavno se i Xbox počeo približavati domaćim igračima. Prošli mjesec Game Pass stigao je u Hrvatsku, BiH i Srbiju, a još više će nam se približiti u lipnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, 11. 6. Microsoft će na Xbox Games Showcase prezentaciji predstaviti budućnost igranja na Xboxu i Game Passu, a šef Xbox marketinga Aaron Greenberg potvrdio je kako će se među titlovima u 46 jezika pronaći i hrvatski jezik. Isto vrijedi i za Starfield prezentaciju koja će uslijediti odmah potom. Znači li to najavu prevođenja budućih Xbox first-party igara na naš jezik, kao što to već godinama imaju PlayStation ekskluzive?

Između redaka, Xbox je potvrdio i kako će prezentacija biti unaprijed snimljena, stoga ne očekujte onu razinu uzbuđenja kakva je nekoć vladala na E3 konferencijama s prijenosima uživo. Ali zato očekujemo gomilu novih igara i konačnu eksploziju Xbox ekskluziva, čija masovna berba se očekuje u nastavku ove te u narednim godinama.

Inače, na prezentaciju se osvrnuo i šef Xboxa Phil Spencer. Potvrdio je početak u 19 sati po našem vremenu, a potom je u tvitu misteriozno ostavio prazan prostor poslije Xboxa i PC-ja kao platformi u fokusu. Sigurno se ne radi o grešci, takva razina PR-a ne ostavlja prostor za greške, a što nam to sprema zeleni tabor saznat ćemo 11. 6.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano