Vijesti

Veterani Burnouta i Need for Speeda predstavili su ludu jurilicu Wreckreation

Wreckreation nije ni približno prva igra koja dopušta drugim igračima kreaciju staza za utrkivanje, ali u kojoj drugoj igri možete mijenjati elemente staze u toku same utrke?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo to je forte Wreckreationa, developera-veterana Burnout i Need for Speed serijala okupljenih u studio Three Fields Entertaimnent. Studio se prije nekoliko godina već okušao s Dangerous Drivingom svojevrsnim klonom Burnouta, ali ovo je nešto drugačije.

Wreckreation će imati već predefinirane staze na kojima će se voziti 6 vrsta utrkivanja na stazama smještenima u veliki otvoreni svijet površine 400 kvadratnih kilometara.

Igrači će bilo gdje moći postavljati svoje elemente poput skakaonica, prepreka, ubrzivača, loopova i slično, a zatim ih podijeliti online s drugim igračima.

IWreckreation još uvijek nema datuma izlaska, a bit će dostupan na svim aktualnim platformama.

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra