VijestiZanimljivosti

Vi nemate nijedan (ili jedan) PS5, a ovaj lik ih ima 5

Legenda se vratila. “Three PS3s” sada je kultni video na internetu, Four PS4s je na tom tragu, a legenda koja se hvalila svojim konzolama dok vi nemate nijednu uspjela je doći i do 5 PlayStationa 5, nastavljajući tako tradiciju dugu sad već 14 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komičar Paul Saunders s loadingreadyrun Youtube kanala tako nas po treći put iritira hvalisanjem svojim konzolama. Jedan PS5 ide u dnevnu sobu, drugi u kuhinju, treći u spavaću sobu, četvrti u kupaonicu. Gdje ide peti? Saundersu je PS5 prevelik za ured, stoga ga je odlučio držati u vrtu.

Kasnije će vam Saunders ukazati statistike koje ukazuju koliko on ima PS5 konzola, a koliko ih imate vi. Bezobzirno će naslagat konzole jednu na drugu, te će vas općenito iziritirat toliko da ćete poželjeti ugasiti video i ostaviti dislike.

Ali možda ćete poželjeti pogledati do kraja, jer čovjek ustvari ima 7 PS5. Dva poklanja. Trebate samo ostaviti komentar na video, a čovjek će 26. 12. izvući dobitnika jednog PS5 Digital Editiona na Twitch streamu (gdje će podijeliti još jedan PS5 gledateljima).

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano