Vijesti

Vigor (besplatna pucačina) konačno od danas dostupna na PS4 i PS5

PlayStation igrači od danas mogu skinuti još jednu zanimljivu besplatnu pucačinu koju Xbox igrači igraju još tamo od 2018. godine. Vigor je izašao prvo kao early access naslov na Xbox One, a od danas je dostupan i na PlayStation platformama. Za igranje nije potrebna PS+ pretplata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vigor? Nikad čuo!

Vigor je zapravo looter-shooter pucačina iz trećeg lica. Mjesto radnje je postapokaliptična Norveška. Europu je zadesila teška katastrofa, a samo dijelovi Norveške su pogodni za život. Pogađate – ovdje na scenu stupamo mi i drugi igrači koji se bore za preživljavanje. Ako nas to pitate, ovo nije battle royale igra.

Vigor zapravo ima nekoliko (većih) mapa gdje je cilj preživjeti, skupiti loot i izgraditi sklonište. Kako ćete to napraviti ovisi o vama i drugim igračima. Moguće je pobiti sve na mapi i pokupiti sve resurse, a moguće je pobijediti i bez borbe što je ipak malo vjerojatno. Borbe su inače jako uzbudljive i intezivne. Tu je solidno napucavanje, jako dobra atmosfera, a najveća mana je nedostatak sadržaja.

Svakako isprobajte Vigo, posebno ako imate nekoga za co-op igranje. Ne košta vas apsolutno ništa. Developeri su, možemo to reći, pioniri ovog žanra budući da je ekipa Bohemia Interactivea radila na igrama kao što su Arma serijal i DayZ.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano