EsportVijesti

Vikend tučnjava – Crouch Guard i BOSS turniri 28.1.

Ljubitelji šaka i nogu, veselite se! Za tjedan dana vas čekaju dva sjajna turnira koji padaju na isti dan! Vrijeme je da odredite za koga ćete navijati, ako već ne prisustvovati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naši stalni partneri iz Crouch Guarda se ponovno vraćaju uživo kod Casual Caffe u Zagrebu, ovaj put sa dobrim starim Tekkenom 5 na PS2. BEE8BIT je ustupio debeli CRT za nostalgični prizvuk, a CyberTale Workshop ima poseban trofej spreman za pobjednika, kao i Steam ključeve za top 3 mjesta. Turnir počinje u subotu 28.1. u 14:30, stoga trk na start.gg prijavu i zauzmite svoje mjesto.

No, ako vas više zanima svježiji King of Fighters XV, naši prijatelji iz BOSS zajednice spremaju međunarodni online PC turnir, službeno podržan od strane SNK! Naravno, KOFXV ima rollback netcode, stoga jedino što vam treba je igra na Steamu, internet na žici i želja za pobjedom! BOSS ponovno zove posebne goste; poznate komentatore El Colt, NeoGeoNow i Frelissimo te ultimativnog protivnika KizzieKay! Turnir počinje 28.1. u 17:00, a sve dodatne detalje pravila i registracije provjerite na start.gg profilu.

Teoretski, moguće je biti na oba turnira – ali tu odluku ostavljamo vama. Kako god da okrenete, zadnja subota u siječnju će biti vruća! Pridružite se našoj domaćoj FGC sceni ako već niste – vidimo se u ringu!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano