Vijesti

Više od 600 tisuća PS i Xbox igrača odigralo je besplatni FPS Splitgate u samo par dana

Ako ste kompetitivni igrač i tražite odmor od Battlefielda, Call of Dutyja i drugih pucačina, Splitgate bi mogao biti FPS za vas. Splitgate već duže vrijeme igraju PC igrači, no tek nedavno je došao na PSN i Xbox Live gdje igra bilježi velike brojke igrača koji su isprobali i ostali igrati igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splitgate je zaista zanimljivi miks Portala i Haloa koji je jedinstven na tržištu. Veliku ulogu igraju portali koji vam omogućavaju ili da iznenadite neprijatelje i stvorite se primjerice iza njih, ili pak pomažu da pobjegnete kada zagusti i nemate drugu opciju. Sam gameplay podsjeća na Halo što uopće nije loše.

Ako volite FPS igre i arena shootere isprobajte Splitgate. Ne košta vas ništa. Betu (koja je puna verzija igre) možete za PlayStation preuzeti ovdje, a za Xbox ovdje.

Jedino što je negativno u ovoj priči su često serveri. Developeri su sami priznali da ni u snu nisu mogli sanjati tako veliku navalu na igru. Isprobajte. Javite dojmove.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano