Vijesti

Vjerojatno je otkriveno kodno ime za GTA 6

Možda je procurilo kodno ime najiščekivanije igre svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasovna glumica Nathonia Monet 16. 7. u svoj portfolio unijela je rad na Rockstarovoj igri imena Fireball te navodi kako se njezin lik u igri zove Tamara. Rockstarova igra imena Fireball službeno ne postoji, stoga su mnogi posumnjali kako se zapravo radi o svojevrsnom kodnom imenu za GTA 6.

Dan poslije, kada se teza raširila internetom, stigla je svojevrsna potvrda u vidu uklanjanja projekta sa stranice. Naime, glumcima u velikim projektima poput GTA 6 ugovorom nije dozvoljeno javno objavljivati svoje uloge u projektima sve do određene točke, poput prvog trailera ili samog izlaska igre.

Glumica Nathonia Monet očito se zaletjela, međutim, imamo još najmanje dvije potvrde kako je Fireball zaista kodno ime za GTA 6. GTA 4 imao je kodno ime ICE, a GTA su interno nazivali Firestorm. Sve je povezano.

Lik Tamare u GTA 6 može biti bilo tko. Možda jedan od glavnih likova, a možda nekakav stranger u nekoj sporednoj misiji. U svakom slučaju, nas veseli sve više legitimnih ili donekle legitimnih informacija o možda i najiščekivanijem produktu zabavne industrije svih vremena.

Igra