Vijesti

Vodeći čovjek PlayStationa u budućnosti nagovjestio dolazak određenih PS ekskluziva na druge platforme

Prije nego upadnete u depresiju moramo reći da Sony i PlayStation neće odustati od strategije koja im je donijela slavu i milijune, a to su ekskluzivne igre i vrhunske ekskluzive. Potvrđuje to kupnja Insomniaca koji radi vrhunske single player igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“We must support the PlayStation platform—that is nonnegotiable.”

Shawn Layden

No, Shawn Layden je potvrdio da će neke od budućih PlayStation igara potražiti put uspjeha ne samo na PlayStationu, nego i izvan, što bi značilo da će neke igre doći i na druge platforme.

“That said, you will see in the future some titles coming out of my collection of studios which may need to lean into a wider installed base.

Cross-play je sve popularniji i traženiji, pa smo sigurni da će PlayStation htjeti neke igre donijeti barem na PC. Možda čak i mobitele. Vjerujemo da je ovdje riječ o nekim budućim multiplayer igrama. Sumnjamo da će velike single player igre doći na PC ili druge platforme.

Inače, Microsoft je počeo već svoje igre predstavljati na Switchu što itekako ima smisla kad znamo da Switch raste sve više, a kompanije zarađuju na igrama, a manje na konzolama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano