Vijesti

Vraća se kultna PS2, GameCube i Xbox pucačina – XIII!

Ako išta vrijedi za igru XIII to je definitivno podatak da je jedinstvena u FPS žanru. Riječ je o vrlo dobroj, pa čak i odličnoj cell-shaded FPS pucačini koja je izašla davne 2003. godine za PS2, GameCube i Xbox.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U to vrijeme nije bilo slične igre, a ne sjećam se ni u ovo moderno vrijeme da postoji puno cell-shaded FPS pucačina koje pričaju priču na jedinstven način kao ova igra.

Microids i PlayMagic donose remaster na PlayStation 4, PC, Xbox One i Switch. Igra izlazi 13. 11. Veliki i bitan dio ove igre je priča, pa se radi o FPS akcijskoj avanturi.

Igrate u ulozi vojnika pod imenom XIII koji se budi na nepoznatom otoku, a koji je optužen za ubojstvo POTUS-a iliti “precjednika Amerike.” Zašto i kako, saznat ćete na vašem putovanju.

Osobno sam igrao ovu igre tamo negdje 2004. godine i sjećam se da je bila itekako zanimljiva. Imala je štih James Bonda u sobi i svih onih špijunskih filmova, za to vrijeme prekrasnu grafiku i zanimljiv način pričanja priče. Kao da ste u stripu.

Developeri naravno obećavaju preradu grafike, zvuka i kontrola za ovo moderno vrijeme, a igra će izaći u digitalnom i fizičkom izdanju. Uskoro stiže i pravi gameplay prikaz.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano