Vijesti

Vraća se legendarni izdavač Infogrames

Atariev izdavač uz kojeg smo odrastali, pokraj čijeg imena pamtimo neke od kultnih naslova, vraća se poslije dva desetljeća neaktivnosti. Infogrames će izdavati igre kojima Atari nije vlasnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na krilima nostalgije Atari planira veliki povratak u industriju. Tako je kao prvi naslov pod Infogrames imenom kupljen zabavni Totally Reliable Delivery Service, za kojeg, kažu, imaju velike planove, osobito jer se radi o naslovu koji broji lojalnu bazu igrača.

Atari dodaje kako će jedna od glavnih povelja uskrsnulog Infogramesa biti očuvanje i prezervacija igara, što će sigurno jako dobro rezonirati sa strastvenim igračima dugog staža igranja.

Inače, radi se o izdavačkoj kući koja je nekada pod svojim okriljem imala naslove poput Alonein the Dark, V-Rally, IP-ove poput Štrumpfova i Looney Tunesa, a malo je poznato i da je u jednom trenutku u svojem okrilju imala i Rockstar North (odnosno DMA Design kako se studio zvao početkom 90-ih). Tko zna, da je Atari zadržao tvorce GTA, industrija bi danas bila potpuno drugačija.

Povezano