Vijesti

Warner Bros Games više nije na prodaju

Nakon što je moćna američka telekom kompanija AT&T suptilno dala do znanja kako je spremna prodati svoje poslovanje u gaming industriji, nema tko se nije javio za kupnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kupnju gaming divizije unutar koje se nalazi i Rocksteady studio razmatrali su Electronic Arts, Microsoft, Sony i ostali veliki izdavači. Navodno su svo troje bili spremni ponuditi veliki novac, ali AT&T ipak je odustao od svega te se vodstvo kompanije odlučilo na rekonstrukciju poslovanja.

Otkrio je to CEO Jason Kilar u obraćanju medijima i zaposlenicima. Nama se to čini kao dobar potez, jer u suprotnom bi Sony ili Microsoft igre iz Batman univerzuma sigurno postavili iza zida ekskluzivnosti, dok Electronic Arts vjerojatno ni sam sebi ne vjeruje da je bio zainteresiran za kupnju.

Iduća velika igra Warner Brosa je Suicide Squad naslov na kojem radi Rocksteady. Radi se o njohovom najambicioznijem projektu do danas, a sve će biti otkriveno 22. 8. za kada je Warner Bros zakazao virtualno druženje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano