Vijesti

Warner Bros jako želi Superman igru, ali imaju velikih problema

Već godinama ozbiljna i manje ozbiljna imena gaming industrije pričaju o Superman igri u razvoju, a s obzirom na raširenost priča i podudarne točke, prihvatili smo to zadravo za gotovo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, godine prolaze, a službene najave, pa čak i naznake nema. Prošla je cijela jedna generacija konzola bez Supermana i nešto se loše očito događa.

James Sigfield koji je ranije već javljao točne informacije o igrama sa super herojima, na Twitteru se raspisao o tome što se sve događalo Supermanu proteklih godina. Warner Bros je još 2013. godine započeo primati ideje i prijedloge developera za Superman igru. Prihvaćena je ideja o open world igri poput prošlogodišnjeg Spider-Mana s velikim Metropolisom i čitavim nizom zlikovaca iz DC univerzuma, ali je igra naprasno otkazana tokom u prototip fazi.

Ovaj SS je 2014. kružio po internetu.

Još jedna otkazana igra je Superman: Unbound, istog imena kao animirani film koji je izašao 2013., a koja bi bila smještena u grad Kandor, otkazana je zbog problema s engineom. Naime, Warner Bros je uvjetovao izradu igre u Rockstedyevom Batman engineu, dok ga developer nije uspio prilagoditi. Točnije, nisu mogli kvalitetno u njemu izvesti Supermanov let.

Navodno Warner Bros nije odustao od ideje o Supermanu, te je nepoznato je li se započeo ozbiljan rad na nekoj novoj igri u međuvremenu. Posljednje glasine (nevezane uz Sigfielda) govore kako bi nova Batman igra, podnaslova Arkham Legacy trebala na neki način uključiti i ostale junake DC univerzuma. Između ostalog i Supermana.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano