Vijesti

Warzone se s Urzikistanom približio starom dobrom Verdansk osjećaju

Jučer je krenula prva sezona za Modern Warfare 3, istovremeno i za Warzone, pa smo tako svjedočili premijeri Urzikstan mape i novih gameplay osvježenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Call of Duty igrači u posljednje vrijeme navikli su na razočaranja u većini toga hvale novi Warzone. Internetom prevladavaju dojmovi kako se Urzikistan osjeća poput legendarnog Verdanska. U ovo kratko vrijeme što smo igrali, slažemo se. Mapa djeluje svježe, fokusiranije, interesne točke su dosta dobro postavljene, a i Gulag je konačno natrag kakav treba biti.

Sve je nekako brže i glađe, ali ima još prostora za napredak. TTK po običaju neće svima sjesti, ali osjeća se jako dobro, a ono na čemu se sigurno mora raditi je zvuk. Koraci su i dalje nekonzistentni u korelaciji s udaljenošću protivnika, a nekad je dojam kako ih čak ni nema. Također, intro treba odmah isključiti. Jedno gledanje istog je i previše, a u svakom meču to je već tortura. Poštedite nas.

Kao i svaku put dosad, vrijeme će pokazati koliko je Urzikistan zapravo dobar i je li uopće. Naravno, na javno mnijenje utjecat će i raspoloženje streamera/influencera, puno ovisi i o njima, ali da je Warzone učinio korak naprijed (ili puno koraka unatrag kad je bilo bolje), to nitko ne može osporiti.

Kakav je vama?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano