Vijesti

White Shark dodjeljuje stipendiju za sve četiri godine studija razvoja igara na Algebri

Ranije prošlog mjeseca Algebra nas je ugostila na konferenciji “Igrama do karijere” gdje je predstavila prvi u Hrvatskoj prijediplomski studij razvoja računalnih igara. Novi prijediplomski studij trajanja četiri godine (osam semestara) predstavili su dekan Mislav Balković te voditelj studija Igor Margan, a kasnije je na panelu vlasnik branda White Shark Stjepan Šmit najavio kako će njegova tvrtka stipendirati jednog darovitog učenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zainteresirani se sada mogu prijaviti za stipendiju, a saznali smo i uvjete za prijavu. Ukupan prosjek ocjena iz srednje škole mora iznositi najmanje 4.2, a pritom potencijalni stipendista mora predati i samostalni projekt iz područja razvoja računalnih igara. Prijava za stipendiju treba sadržavati i kratak životopis, a dodatno će se vrednovati i rezultati na školskim natjecanjima poput računarstva, matematike i informatike te pisma preporuke i industrijski certifikati.

Stipendijom želimo podržati gaming entuzijaste i sve mlade koji svoju karijernu budućnost vide u perspektivnoj industriji razvoja videoigara. Vjerujemo da mladima treba osigurati uvjete za edukaciju koja će ih osposobiti da, osim što ih igraju, igre i sami kreiraju te time razvijaju vještine potrebne za poslove budućnosti“ – izjavio je gospodin Šmit.

Krajnji rok za prijavu je do 3. srpnja ove godine na email adresu [email protected], a formular zamolbe, tražene dokumente i više informacija možete pronaći na Algebrinim službenim stranicama.

Povezano