WipEout Omega Collection dostupan za prednarudžbu

Još jedan remaster za PS4 konzolu, ali ovaj bi mogao biti prava poslastica za brojne fanove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ste nostalgični i želite se prisjetiti urnebesne i lude vožnje prepune napucavanja, a sve uz nabrijavajuće taktove, sada već klasičnih izvođača poput Chemical Brothersa, Prodigya ili Swedish House Mafie, Sony je upravo omogućio prednarudžbe za svoj veliki hit WipEout. U paketu dolaze sva vozila i sve staze iz tri naslova – WipEout HD, WipEout Fury i WipEout 2048!

Igra će biti u punoj 1080p rezoluciji na (staroj) PS4 konzoli, dok će PS4 Pro biti u dinamičnoj 4K rezoluciji, s tim da će na obje konzole biti u 60FPS-a. Soundtrack će sadržavati 28 licenciranih pjesama koje svojim nabrijavajućim tehno taktovima savršeno nadopunjavaju psihodelične gameplay elemente, brzu vožnju i frenetičnu akciju.

Tema koja se dobije uz prednarudžbu

Multiplayer će biti podržan na klasičan online način (do maksimalno osam igrača u trci), ali i kroz split screenGameplay čine turniri, pojedinačne utrke, utrka protiv vremena, kao i psihodelični zone mod koji jednostavno morate probati. Prednarudžbe su već dostupne, a na UK stranicama košta 30 funti, dok je na domaćim stranicama 229 kn. Uz prednarudžbu se, sada već standardno, dobije i posebna tema. Igra službeno izlazi 7. lipnja.

Trailer…

WOC

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS