Vijesti

Witcher 3 | Prve slike iz ekspanzije Blood and Wine

Prikazan je prekrasan prizor iz Toussaint regije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CDPR je konačno objavio novi materijal Blood and Wine ekspanzije. Prikazana je dojmljiva i vrlo vedra regija, žarkih boja, jezera, visokih planina i nadamo se ispunjena mnoštvom vinograda.

Poljaci nisu otkrili nikakve nove detalje vezane uz igru, osim što su naglasili kako se radi o regiji koja je neokaljana ratom i kao takva odiše bezbrižnom atmosferom, ali zato skriva drevnu, krvavu tajnu. Osim nove opreme i neprijatelja, najavljeni su susreti sa potpuno novim likovima, kao i sa starim znancima. Okvirno vrijeme igranja ove ekspanzije je dvadesetak sati, što bi trebalo biti dvostruko duže od Hearts of Stone.

W3BaW1.png

Redatelj Konrad Tomaszkiewicz je rekao:

“2015. godina je gotovo iza nas. Bila je odlična za igre otvorenog svijeta, a posebice za Witcher. Bila je to godina intezivnog rada i vrijeme ispunjeno mnogim pobjedama za svakoga u timu, jer projekt je odnio više od 300 nagrada. Prebrodili smo toliko puno prepreka kako bi došli do ove točke i to uz veliku podršku igrača. Tako da je ovo bila i vaša godina! Blood and Wine je pred vratima. To je ogroman novi svijet koji čeka istraživanje, vizualno se razlikuje od svega što ste vidjeli u Wild Huntu ili Hearts of Stoneu i prepun je priča koje želimo da otkrijete.”

Povezano