Vijesti

Wo Long: Fallen Dynasty dobio je datum izlaska, čak 89% igrača demoa zadovoljni su odigranim

Koei Tecmo i Team Ninja odlučili su dodatno zagužvati sjajan početak 2023. s akcijskim fantasy naslovom Wo Long: Fallen Dynasty.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wo Long: Fallen Dynasty upravo je dobio potvrdu izlaska za 3. 3. 2023. te će se tako pridružiti Forspokenu (24. 1.), remakeu Dead Spacea (27. 1.), Dead Islandu 2 (3. 2.), Hogwarts Legacyju (10. 2.), Company of Heroesu 3 (23. 2.), Resident Evil 4 remakeu (24. 3.) i drugima, a uopće ne sumnjamo da će im društvo odlučiti učiniti još poneki naslov.

Najavljeno je i kako će Fallen Dynasty dobiti i ograničeno Steelbook izdanje, doduše, zasad bez ikakvih detalja, a oni koji prednaruče digitalnu izvedbu dobit će dva Zhuque i Baihu armore.

Inače, podijelili su tu informaciju developeri na službenom webu, čak 89% igrača vremenski ograničenog demoa u rujnu bili su zadovoljni igrom. Na temelju odziva igrača, Team Ninja pojednostavni će korištenje Deflectova, a poradit će na i fluidnijim kontrolama te ponašanju kamere.

Dakle, Wo Long: Fallen Dynasty izlazi na svim aktualnim platformama 3. 3. iduće godine, a od prvog dana bez dodatnog plaćanja igrat će ga Game Pass pretplatnici na PC-ju i Xboxu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra