Vijesti

World of Warcraft bug unazadio dio igrača za desetak godina

Dio igrača World of Warcrafta na Khagdar serveru doživio je čudan i frustrirajuć problem kojim su njihovi likovi degradirani. Naime, mnogi igrači su s maksimalnog 120-og levela vraćeni na level 85, koji je bio najviši nivo za vrijeme ekspanzije Cataclysm koja je izašla 2010. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problem je zahvatio i YouTubera MadSeasonShow koji tvrdi da svakom od njegovih desetak likova nešto nedostaje ili da je promijenjen, a navodi i kako mu je jedan od likova vraćen na stari naziv i level 81. Također ističe kako su mnogi njegovi likovi na potpuno drugim lokacijama nego što su ostavljeni te da pripadaju davno neaktivnim chat razgovorima s drugim igračima.

World of Warcraft forumi prepuni su komentara nezadovoljnih i frustriranih igrača koji svoje likove grade godinama, a iz Blizzarda javljaju kako istražuju problem i da likovi više razine nisu u potpunosti nestali. Korisnici nagađaju kako se mnogo starija sigurnosna kopija podataka o likovima nekako spojila s trenutnom verzijom igre te se nadaju da će problemi biti uskoro riješeni.

Povezano